Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Societatea CENTRUL MEDICAL CPV S.R.L., este inregistrata ca si operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 13341 si respecta dreptul privat si confidentialitatea datelor dvs personale furnizate prin intermediul site-ului www.clinicaprovita.ro, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.

Centrul Medical CPV S.R.L. nu colecteaza date cu caracter personal decat in scopuri determinate, explicite si legitime si nu prelucreaza aceste date intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Nu vom solicita niciodata date personale excesive sau nepertinente prin raportare la scopul in care sunt colectate, respectiv prelucrate ulterior.

Colectarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.clinicaprovita.ro, implica utilizarea lor in urmatoarele posibile scopuri declarate:

  • confirmarea programarilor facute on-line prin intermediul acestui site sau a altor site-uri partenere
  • imbunatatirea serviciile oferite si relevanta acestei pagini web
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing direct

Centrul Medical CPV poate retine datele cu caracter personal pe care dvs ni le trimiteti prin intermediul acestui site, intr-o baza de date a clientilor, supunandu-se legislatiei in vigoare. Vom retine datele dvs pe o perioada limitata de timp, necesara rezolvarii unor anumite situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, dvs avand dreptul sa cereti in mod expres si in orice moment doriti, stergerea datelor dvs furnizate prin intermediul acestui site, din baza de noastra de date. Va puteti exercita acest drept scriindu-ne pe adresa de e-mail: office@clinicaprovita.ro

Centrul Medical CPV nu va divulga niciodata datele dvs cu caracter personal unor terte firme sau persoane, pentru a fi folosite in scopuri de marketing direct.

Centrul Medical CPV isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi regulile din politica de confidentialitate in orice moment doreste, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.