Termeni si conditii

Continutul website-ului www.clinicaprovita.ro (in continuare, denumiteb site) sunt proprietatea exclusiva a entitatilor S.C. CENTRUL MEDICAL CPV S.R.L. (in continuare, denumite generic Clinica Pro Vita, CPV).

Cinica Pro Vita detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, in lipsa de stipulatie contrara. Drepturile Titularilor sunt protejate de legislatia romana in vigoare.

Site-ul este un portal web de prezentare a serviciilor oferite, continand si o sectiune de informatii medicale realizate de personal cu studii medicale sub sectiunea de blog.

Prin completarea formularelor puse la dispozitie vizitatorilor, persoanele interesate pot adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de CPV, pot formula sugestii sau reclamatii.

Clinica Pro Vita nu este si nu va fi legal responsabila in niciun caz si pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al CPV.

Cinica Pro Vita isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului. Totodata, CPV isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut din site.

Utilizatorii pot folosi continutul site-urilor doar pentru uzul personal si niciuna dintre actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii acordului prealabil scris al Titularului:

  1. Indepartarea sau alterarea continutului sau a insemnelor care identifica dreptul de autor al titularului asupra continutului;
  2. Modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, total sau partial, din site;
  3. Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Orice actiune sau incercare de natura sa incalce prevederile de mai sus vor legitima Titularul sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Sugestii si reclamatii

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pepagina feedback sau trimise catre adresa office@clinicaprovita.ro

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.

Dupa primirea reclamatiei Clinica Pro Vita va lua imediat masurile necesare pentru solutionarea problemei sesizate si, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate de conform prevederilor de mai sus.