Consiliere post avort

Consiliere post avort

Avortul e o problemă umană complexă, o experiență personală deosebit de intensă pentru majoritatea femeilor și care pune față în față, în mod contradictoriu raționamente morale, convingeri referitoare la dezvoltarea umană, identitatea persoanei, structura familială și funcțiile acesteia, relațiile interumane și încrederea în viitor.
consiliere_post_avort

 

Multe femei preferă să evite subiectul sau întrebările, de teamă să nu retrezească sentimente puternice sau reconsiderări periculoase și incerte.

Ați trecut prin experiența unui avort? Vi se întâmplă să îl retrăiți în mod negativ și să descoperiți în dvs. traume și dureri care vă macină viața și vă afectează relațiile? La noi puteți să gasiți un consilier care să vă ajute la vindecarea acestor traume, într-un mediu care vă asigură confidențialitate totală.

Prin consilierea post avort veți avea ocazia să descoperiți domeniile din viața dvs în care aveți nevoie de vindecare, veți conștientiza nevoia dvs de a ierta și a fi iertată și veți învăța să acceptați acest fapt din trecut cu toate consecintele lui. Vă veți putea continua viața la un nou nivel de maturitate.