Dăruiește

Dăruiește
pentru viață!

Dacă ne împărtășești valorile, dacă crezi că viața unui copil are valoare, indiferent de stadiul acesteia, alătură-te nouă:

  • ca voluntar, să faci parte din echipa noastră
  • donând produse necesare unui nou-născut sau proaspetelor mămici
  • financiar: dăruind direct la sediul fundației noastre, pe str. Teodor Mihali, nr. 38-40, Cluj Napoca, fie on-line (mai jos găsiți modalitata PayPal), fie prin virament bancar în contul fundației:

FUNDATIA Clinica Pro Vita

RO98BTRL01301205R83319XX – Banca Transilvania, pentru LEI
RO17BTRL01302205R8331900 – Banca Transilvania, pentru USD

PENTRU FIRME: sponsorizări fără costuri suplimentare!

Companiile (contribuabili persoane juridice plătitoare de impozit pe profit) pot sponsoriza cu până la 20% din impozitul pe profit datorat statului, o organizație non-guvernamentală, cu condiția ca suma să nu depășească 0,3% din cifra de afaceri. Apelând la facilitatea fiscală prevăzută la art. 21, alin (4), lit. p) din Codul Fiscal, fondurile direcționate nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru companie. Cheltuielile de sponsorizare se scad din impozitul pe profit datorat statului.

Condițiile cumulative pentru această facilitate fiscală sunt următoarele:

  • compania trebuie să fie plătitoare de impozit pe profit (nu pe venit!)
  • direcționarea fondurilor se face pe baza unui contract de sponsorizare
  • sumele direcționate trebuie să fie sub cea mai mică dintre următoarele două limite: 0,3% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat.

Sponsorizarea trebuie să fie înregistrată în contabilitate în anul pentru care se face plata impozitului.

Vă așteptăm să fim împreună parteneri pentru viață!

Direcționează 3,5% din impozit.

Noul Cod Fiscal permite persoanelor fizice să direcţioneze un procent de 3,5% din impozitul plătit statului în anul precedent, către o organizaţie non-profit acreditată pentru oferirea de servicii sociale. Astfel puteţi să dăruiți Fundației Clinica Pro Vita, 3,5% din impozitul plătit în anul precedent, prin simpla completare si depunere a unui formular, iar statul va vira suma respectivă în contul fundației. În acest fel contribuiți la promovarea valorii vieții și sprijinul femeilor însărcinate aflate în dificultate.

Puteti descărca aici NOUL Formular 230

Formularele completate se depun la Direcția Financiară de care aparțineți, fie direct la ghișeu, fie prin poștă, fie vi le depunem noi dacă ni le trimiteți la sediul fundației.

Mai multe detalii despre prevederea 3,5%, gasiti in Noul Cod Fiscal actualizat în 2019, sau OPANAF nr. 50/2019.

doneaza-banner