Nutriţie

Nutriţie

nutritie

Căutați un nutriționist bun în Cluj-Napoca? La Clinica Pro Vita veți găsi specialiștii în nutriție pregătiți sa vă ghideze și susțină pas cu pas în atingerea obiectivelor dvs, fie că este vorba de managementul greutății, alimentația în anumite stări fiziologice sau dietoterapie în diverse patologii.

*Consultația inițială de nutriție include: evaluarea statusului nutrițional și istoricul medical, analiza compoziției corporale prin bioimpedanță, stabilirea obiectivelor nutriționale și a intervențiilor nutriționale specifice cazului. Consultația inițială durează aprox 60 min.

La consultația nutrițională inițială pacientul este rugat să vină cu un jurnal alimentar pe minim 3 zile, în care și-a notat alimentele și băuturile consumate, specificând cantitatea și ora la care au fost consumate.

În maxim 3 zile lucrătoare de la data consultației inițiale, în funcție de complexitatea cazului, se va trimite protocolul nutrițional personalizat.

**Consultațiile nutriționale de monitorizare (sau control) durează 30 minute și în cadrul acestora se evaluează progresul vs obiective propuse, respectiv se ajustează/optimizează planul alimentar.

În cadrul specialității de nutriție la Clinica Pro Vita, puteți beneficia de consultații pentru:

  1. Managementul greutății – intervenție nutrițională personalizată în cazul persoanelor cu exces de greutate sau subponderale.
  2. Dietoterapie în diverse stări patologice, cum sunt: afecțiuni gastrointestinale (reflux gastro-esofagian, ulcer, gastrită, sindromul intestinului iritabil, boli inflamatorii intestinale, etc), afecțiuni hepatice, afecțiuni biliare, boli cardiovasculare, diabet zaharat, gută, afecțiuni ale tiroidei, etc.
  3.  Consiliere nutrițională mama și copilul – Adaptarea nutriției la femeile însărcinate, mamele care alăptează, copii și adolescenți (obezitate, intoleranțe sau alergii alimentare, lipsa poftei de mâncare).

Citește mai departe…

Tarife

Lei Serviciu
300 Consultația inițială*
150 Consultația de monitorizare**

Lu 09.00 – 19.00
Ma 14.00 – 19.00
Mi 09.00 – 15.00
Jo 14.00 – 19.00
Vi 09.00 – 15.00

Carmen Perșa

Specialist în nutriție și dietetică


Programare online


Ma 09.00 – 19.00
Mi 09.00 – 19.00
Jo 09.00 – 19.00

Iulia Stan

Specialist în nutriție și dietetică


Programare online