Resurse

Marturia lui Andrea Bocelli

Nu a lipsit mult pentru ca Andrea Bocelli să ajungă un număr dintr-o statistică: medicii i-au recomandat mamei sale să avorteze, pentru că Andrea urma să se nască cu o deficiență. Aceasta a refuzat însă.

Nu putem să nu ne întrebăm:
Oare cât de săracă ar fi fost lumea muzicală fără vocea celebrului artist?

Marturia Gianei Jessen

Giana Jessen s-a născut vie după un avort cu substanță salină. Mama biologică a tinerei avea 17 ani. Purta o sarcină de 30 de săptămâni în momentul în care a decis să renunțe la ea. In ciuda introducerii în placentă a unei substanțe saline care urma să îi curme viața, Giana s-a născut vie, însă cu multiple dizabilități. Apoi a fost adoptată și cu multă răbdare și perseverență a reușit să învingă multiple obstacole și să traiască o viață normală acum.

Pam Stenzel

Pam Stenzel călătorește în toată lumea și interacționează cu tineri cărora le vorbește despre probleme legate de sexualitate și importanța abstinenței.

Mesajul ei pornește de la propria experință:

a fost născută în urma unui viol, atunci cand mama ei avea 17 ani și a fost dată spre adopție la varsta de 5 luni.

Marturiile Rupe Tacerea

Avortul e o problemă umană complexă, o experiență personală deosebit de intensă pentru majoritatea femeilor și care cel mai adesea lasă urme adânci. Multe femei preferă să evite subiectul de teamă să nu retrezească sentimente puternice sau reconsiderări periculoase și incerte. Totuși, câteva tinere curajoase au ales să își expună povestea și să vorbească despre durerea ascunsă a avortului.