Teste sarcină

Teste sarcina GRATUIT

Ai simptome de sarcină?

Sunt lucruri care îți sunt neclare sau te confrunți cu situații dificile pe care ai dori să le discuți?

Ai făcut deja un test de sarcină, dar nu ești sigură pe rezultat?

La Fundația Clinica Pro Vita beneficiezi de un TEST DE SARCINĂ sigur și gratuit!

test sarcinaEfectuarea unui test de sarcină este o metodă rapidă și timpurie de detectare a unei sarcini. Prin intermediul acestui test, o sarcină poate fi detectată cel mai devreme la 7-10 zile de la concepție. Specificitatea testului de sarcină este suficient de mare pentru ca alte substanțe hormonale cu structuri asemănătoare hGC, sau alte substanțe chimice să nu interfereze cu rezultatul testului.

Sunt cazuri rare în care testul de sarcină este pozitiv fără a indica prezența unei sarcini. În astfel de situații o persoană poate să aibă de-a face cu o patologie cum ar fi neoplasma nontrofoblastică, cancerul de sân, cancerul pulmonar. In cazul acestor tumori o persoană poate avea o creștere a hGC până la concentrații detectabile prin testul de sarcină.

OFERTĂ SPECIALĂ!!! Prima ecografie GRATUIT. Pentru un diagnostic complet, clientele al căror test va fi pozitiv, beneficiază de prima ecografie de sarcină, gratuit!

Pentru programări sau informații suplimentare sună la tel. 0748/127021 sau 0264/431891, sau scrie-ne pe adresa provitacluj@gmail.com