Pachete si promotii

Pachete de servicii și promoții

Oferta lunii IULIE 2020 pentru posesorii de card BLITZ VIP: Dacă vă gândeați să încercați o metodă eficientă și de durată pentru îndepărtarea părului nedorit, acum e momentul ideal să o faceți! Pe tot parcursul lunii IULIE 2020 veți beneficia de o reducere de 20% la serviciile de EPILARE LASER! Laserul folosit este Alexandrite – recomandat de dermatologii din toată lumea ca și golden standard în epilare. Programări, prețuri și mai multe info aici: http://www.clinicaprovita.ro/servicii/cabinet-dermatologie-clinica-pro-vita-cluj-napoca%E2%80%8E-programare/ sau la tel. 0264.431891 sau 0748.127021.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROMOȚIE PEELING CHIMIC FACIAL: 20% REDUCERE in perioada NOIEMBRIE 2019 – DECEMBRIE 2019!!!

Va așteptăm cu o nouă promoție la dermatologie: peelingul chimic superficial si cel mediu sunt acum  reduse cu 20%! Astfel, în loc de 250, respectiv 400 lei (peeling TCA), veți plăti doar 200, respectiv 320 lei! Pentru indicațiile peelingurilor chimice și substanțele folosite functie de afecțiunea pe care doriți să o tratați, găsiți aici mai multe informații.

DERMATOLOGIE

 

PROMOȚIE NUTRIȚIE

Vă așteptăm cu un pachet pentru consultațiile de nutriție, la doar 199 lei, in loc de 250 lei! Pachetul cuprinde consultația inițială (care include măsurarea procentului de grăsime totală, de grăsime viscerală, procentul de masă corporală, etc…) plus încă trei consultații de monitorizare (tot la 2 săptămâni.) OFERTA expira in decembrie 2018!

LUNA MARTIE 2017 VINE CU O NOUA PROMOȚIE!

Am pregătit o promoție specială doar pentru femei: în perioada 9 – 31 MARTIE 2017 oferim o reducere substanțială de 40% la ecografia mamară bilateral (în limita locurilor disponibile!). Astfel în loc de 100 lei, veți plăti doar 60 lei! Evaluarea periodică a sânilor este un factor esențial în prevenirea cancerului de sân (cel mai frecvent tip de cancer la femei, în România) de aceea vrem să vă ajutăm să aveți grijă de sănătatea dvs. Despre ecografia mamară și indicațiile ei, puteți citi mai multe aici.

PROMOTIE DERMATOSCOPIE GRATUITA: 25 MAI – 30 IUNIE 2015

Cu ocazia Zilei Europene a depistarii Melanomului, Clinica Pro Vita se alatura luptei impotriva cancerului de piele si lanseaza campania de prevenire si depistare a leziunilor maligne cutanate. Campania se va desfasuara in perioda 25 mai – 30 iunie 2015, si in cadrul ei oricine doreste va putea beneficia GRATUIT de ana (liza dermatoscopica a alunitelor (nevi pigmentari), in limita locurilor disponibile.

Pentru aceasta e nevoie de o programare prealabila la tel. 0264-431891 sau 0748-127021 sau la sediul nostru din str. Teodor Mihali nr. 38-40, Cluj-Napoca. Dermatoscopia este o procedura medicala neinvaziva si nedureroasa de examinare cutanata; prin intermediul dermatoscopului obtinem o imagine marita de cel putin 10 ori, precum si elemente ale structurii pielii aflate in profunzime.  Astfel medicul care face examinarea poate sa distinga intre formatiunile inofensive de pe piele si leziunile pre/canceroase. Inainte de inceputul verii si implicit a expunerii mai indelungate la actiunea razelor solare, este momentul ideal pentru o examinare atenta a alunitelor.

PROMOTIE DERMATOLOGIE (Ian-Feb 2015): TRATAMENT FACIAL DE HIDRATARE. Tenul dvs se simte uscat, deshidratat, agresat de poluare sau vreme rece? In cadrul cabinetului de dermatologie va oferin acum un tratament de hidratare cu produse profesionale Medik 8 (ser Hydr8 B5 cu acid hialuronic si ser C-Tetra procolagen cu vitamina C si E) la pretul promotional de 40 lei/sedinta.

                Serul Hydr8 B5 este un ser concentrat, cu absorbtie instantanee, lasa pielea neteda si hidratata. Contine acid hialuronic care este capabil sa retina o cantitate de apa mai mare de 1000 ori decat propria greutate si vitamina B5, are atat actiune anti-inflamatorie cat si de hidratare a nivelelor inferioare ale epidermei. Beneficiile serului Hydr8 B5 sunt: hidratarea faciala puternica si o senzatie foarte placuta dupa tratament si ajuta la restabilirea echilibrului hidric natural al pielii asigurand o textura imbunatatita a pielii, suplete si luminozitate.

                 Serul C-Tetra cu vitamina C si E este un ser inovativ, non-gras, care ajuta la prevenirea si restabilirea semnelor de imbatranire. Contine 3% Tetrahexyldecyl Ascorbate si vitamina E naturala. Este recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati cu varste cuprinse intre 25 si 40 ani. Serul C-Tetra este un complex antioxidant ultra-stabil, noniritant, de patru ori mai eficient decat acidul L-ascorbic obisnuit, care ajuta la combaterea daunelor induse de soare pe piele, stimuleaza productia de colagen, creste elasticitatea si densitatea pielii, imbunatateste textura pielii si confera luminozitate tenului. Vitamina E stimuleaza sinergic efectul general antioxidant si creste penetrabilitatea vitaminei C. Nivelul de vitamina C in C-Tetra este foarte bine tolerat de catre persoanele cu ten sensibil. Beneficiile acestui ser sunt urmatoarele: protejeaza pielea de radicalii liberi, stimuleaza sinteza de colagen si elastina din dermul pielii, reduce petele pigmentare, previne imbatranirea prematura a pielii.

PACHET UROLOGIE. Vă așteptăm cu o promoție specială și pentru investigarea problemelor dvs de sănătate în specialitatea urologie. Așadar, pentru o consultație însoțită de ecografia tractului urinar, plătiți acum doar 160 lei, în loc de 190lei.

 

 

 

 

 

 

 

PACHET GINECOLOGIE. Pentru că multe din pacientele noastre solicită servicii cumulate la specialitatea GINECOLOGIE, vă oferim un preț special atunci când optați pentru mai multe servicii în cadrul aceleiași vizite. Astfel, pentru Consultație + Ecografie + Testul Babeș Papanicolaou, plătiți doar 200 lei, în loc de 240 lei.

 

 

 

 

 

 

 

PACHET CARDIOLOGIE. Deoarece o examinare cardiologică completă presupune pe lângă examenul clinic, și efectuarea unui EKG și a ecografiei Doppler cardiacă, dorim să vă oferim o reducere semnificativă pentru a afla starea inimii dvs. Astfel, pentru Consult+EKG+Ecografie Dopple color, platiti doar 210 lei in loc de 240 lei!